Du er her

Trenger du bistand til å søke oppreisning?

Publisert: 26.10.2019

Takk for at du tar deg en tur innom nettsiden vår! Du så kanskje Lørdagsrevyens innslag om "Vietnamjentene", og lurer litt på hvem Stiftelsen Rettferd for taperne er? Her finner du litt informasjon om oss og hva vi jobber med.

Stiftelsen Rettferd for taperne jobber for at enkeltpersoner som føler seg som tapere skal få bedret sin livssituasjon. Vi jobber også for at forholdene blir lagt til rette for å forhindre at flere skal bli tapere i dagens samfunn. Målsettingen er å hjelpe ulike utsatte grupper og enkeltpersoner som opplever seg som tapere i samfunnet vårt, og som har vært utsatt for: - Feilplassering i skolehjem, barnehjem og fosterhjem, seksuelle overgrep, manglende inngripen fra barnevernet, mangelfull skolegang og mobbing.         

Vi kan hjelpe enkeltindivider med å innhente dokumenter og skrive søknad om oppreisning fra stat og kommune. Arrangere møter mellom deg som klient og oss dersom det er nødvendig/ønskelig. Vår telefontid er mandag til fredag klokken 0800 – 1530. (telefontid fredager frem til 13:00). Telefon: 61 11 89 90. Trenger du å snakke med noen akkurat nå, så finner du kontaktinformasjon her.

Dersom du ønsker bistand fra oss vedrørende å søke oppreisning, så er det fint om du ringer oss på 61 11 89 90 eller sender oss din postadresse via vår Facebook-side, så vil vi sende deg en informasjonspakke med nødvendige dokumenter som du må fylle ut for at vi skal kunne bistå deg. Bistand fra oss koster 250,- i året så lenge saken pågår. (rundt 6 måneders behandlingstid hos oss, samt opptil 18-22 måneder hos det offentlige.).

Avslutningsvis: Du skal vite at vi har 100% taushetsplikt. Du kan stole på oss. Vi er her for deg!

Bokmerk og del