Takk for innsatsen, Anne!

Takk for innsatsen

Anne Bjerke

Vi går inn i en litt spesiell uke her hos oss i Stiftelsen Rettferd. Anne, som har jobbet som saksbehandler gjennom nærmere 20 år i Stiftelsen Rettferd, har denne uken sin siste arbeidsdag før hun går av med pensjon.

Anne Bjerke har vært en solid, trygg, og varm medarbeider, som har gitt av seg selv i sitt virke som saksbehandler.

Når vi spør Anne om å oppsummere tiden som ansatt i Stiftelsen Rettferd, så sier hun følgende: - Det er utfordrende, givende, spennende og til tider ganske følelsesmessig vondt å jobbe som saksbehandler i Stiftelsen Rettferd. Jeg har møtt mennesker som forteller historier om sine liv de færreste kan forestille seg. Den biten har vært tøff, og innimellom tung å bære. Samtidig er jeg jo så glad i mennesker, og kanskje litt ekstra glad i dem som har en litt røff bakgrunn. Det er rart å nå bli pensjonist, både godt og litt trist. Jeg kommer nok til å savne mange av de jeg har bistått med å søke oppreisning for gjennom en årrekke.

Selv om stiftelsen mister en vesentlig kapasitet på rettferdsvederlagsfeltet, så kan vi berolige alle nåværende og kommende brukere allerede nå: Ny, kompetent, saksbehandler har allerede takket ja til vårt jobbtilbud, og vil offisielt starte i jobben i slutten av mai/begynnelsen av juni. Vi ser frem til å presentere vedkommende når den tid kommer

Vi i Stiftelsen Rettferd takker Anne for den gode jobben hun har gjort, og den forskjellen hun har betydd for mange gjennom sitt virke i stiftelsen. TAKK! Vi ønsker deg alt godt for fremtiden, og i livet som pensjonist!