Svein Østvik er gjest i Rettferdspodden!

Hva er rettferdighet? Fattighuset og Stiftelsen Rettferd for taperne møter ulike spennende mennesker for en prat om noe vi alle har et forhold til - rettferdighet. I denne bonusepisoden er Svein Østvik gjest. Han er kanskje mest kjent for å være kongen av Mallorca, altså selveste Charter-Svein! Ikke bare får vi høre hans tanker om rettferdighet, men han deler også et av sine nye dikt med oss.

Vi starter opp en ny sesong av Rettferdspodden i desember. I forrige sesong var det mennene som snakket om rettferdighet, nå er det kvinnenes tur! Det er jo mest rettferdig sånn? Kom gjerne med forslag til kvinner du vil høre snakke om rettferdighet.

Rettferdspodden finner du også på Soundcloud og Itunes.

Rettferdspodden er støttet av Stiftelsen Fritt Ord.

 

 

 

Stiftelsen Rettferd er en norsk stiftelse som arbeider for samfunnets utsatte, og for deres rettigheter, menneskeverd og for at alle mennesker uansett bakgrunn kan leve et normalisert liv i vårt land.

Hva vi jobber med:

Målsettingen er å hjelpe utsatte enkeltpersoner i samfunnet vårt, og som har vært utsatt for:
- Feilplassering i skolehjem, barnehjem og fosterhjem, manglende inngripen, seksuelle overgrep, mangelfull skolegang og mobbing.

Vi kan hjelpe enkeltindivider med å innhente dokumenter og skrive søknad om rettferdsvederlag / oppreisning fra stat og kommune. Arrangere møter mellom bruker og oss dersom det er nødvendig. Vi bistår også med bistand til å søke voldsoffererstatning.