Nå ser vi fremover!

Driftstilskuddet er sikret. Vi ser fremover

Akkurat nå har vi fått litt lavere skuldre, og kan endelig se litt fremover igjen!

Stiftelsen har fått innvilget driftstilskudd for 2024 fra Arbeids- direktoratet (AVdir). Det er vi veldig takknemlige og glade for!

Dette gir stiftelsen arbeidsro, og kan fokusere i enda større grad på å levere gode tjenester til beste for de som trenger stiftelsen vår.

Stiftelsen Rettferd er til for brukerne. Men det er dessverre ikke helt gratis å gi bistand med å søke oppreisning, eller å yte generelle NAV-råd. Vi må ha kvalifiserte medarbeidere, litt strøm, kanskje en kaffekopp, en PC eller to, noe porto osv osv..

For at stiftelsen sine tjenester skal være tilgjengelig for ALLE som ønsker litt hjelp, så må vi ha fokus på inntektene våre. Vi ønsker ikke å øke for eksempel brukerbetaling i vesentlig grad, og må derfor se etter andre inntektskilder som ulike støtteordninger fra det offentlige og private finansieringsmuligheter som spons og gaver.

Driftstilskuddet fra AVdir betyr at minimumsdriften er sikret for 2024. Det betyr ikke noe mer enn det. Helt grunnleggende utgifter er dermed dekket. Det gir oss dessverre ikke mulighet til å utvide driften etc, selv om vi ser at det er behov for både flere saksbehandlere eller utvide Hjelp med NAV-tjenesten vår. Dette ville kunne bidratt til at saksbehandlingstiden kunne gått ned internt hos oss, og at enda flere kunne fått hjelp med sine NAV-saker. En større inntekt for stiftelsen ville og kunne gjort at vi kunne i større grad arrangert også sosiale aktiviteter for brukerne våre. Det kan vi dessverre i liten grad gjøre i dag, noe vi synes er oppriktig trist.

Med driftstilskuddet på plass, så kan vi nå se fremover! Vi er på trygg grunn. DET er vi veldig glade for!