Hyggelig førjulsgave fra TV2 AS

Mandag denne uken fikk Stiftelsen Rettferd for taperne en svært hyggelig førjulsgave fra TV2 AS. Gaven åpnes riktignok ikke før 25.desember: Stiftelsen Rettferd for taperne er av TV2 AS tildelt plass på "Reklamefri dag" 1.juledag. 

Stiftelsen Rettferd for taperne er godt fornøyd med å få gratis sendetid av stiftelsens reklamefilm 25.desember. Å vise reklamefilmen vår gratis hos en stor kommersiell mediekanal gjør det mulig for stiftelsen å nå ut til flere potensielle brukere som ikke har kjennskap til de tjenestene Stiftelsen Rettferd for taperne tilbyr. Reklamefilmen, som er produsert og utarbeidet av Friksjon Film/MSLgroup, har så langt kun vært publisert på sosiale medier som Facebook og Twitter.

I henhold til Kringkastingsloven er det fire reklamefrie dager i året: Langfredag, 1. Påskedag, 1. Pinsedag og 1. Juledag. På disse dagene har TV 2 bestemt seg for å synliggjøre det omfattende frivillige ideelle arbeidet som gjøres på en lang rekke felter i landet vårt. Denne gangen har Stiftelsen Rettferd for taperne vært så heldig å få tildelt sendetid.

Stiftelsen Rettferd for taperne har hovedsakelig brukt reklamefilmen på Facebook, hvor den har blitt sett av nesten 450 000 Facebook-brukere i Norge. Det har vært en klart strategisk valg å fokusere på sosiale medier, men det er selvsagt svært hyggelig at reklamefilmen nå blir å se på TV-skjermen uten at det koster stiftelsen noe ekstra. Reklamefilmen vises på TV 2, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Nyhetskanalen og TV 2 Sportskanalen.

Det er av avgjørende betydning at Stiftelsen Rettferd for taperne er synlige - også på "nye" medieplattformer. Dette for å nå ut til potensielle nye brukere som ikke har kjennskap til Stiftelsen Rettferd for taperne fra før av. På den måten kan stiftelsen bistå enda flere personer som trenger informasjon og hjelp med å søke offentlig oppreisning.

Her kan du se stiftelsens reklamefilm som blir vist på TV2 1.juledag: