Du er her

Gratis reklametid hos TV2 - Igjen!

Publisert: 24.04.2018

Stiftelsen Rettferd for taperne er igjen tildelt plass på "Reklamefri dag" av TV2 AS. Denne gangen kan reklamefilmen sees 1.pinsedag (20.mai) på samtlige av TV2 AS sine kanaler. 

Å vise reklamefilmen vår gratis hos en stor kommersiell mediekanal gjør det mulig for stiftelsen å nå ut til flere potensielle brukere som ikke har kjennskap til de tjenestene Stiftelsen Rettferd for taperne tilbyr. Reklamefilmen, som er produsert og utarbeidet av Friksjon Film/MSLgroup, ble første gang vist på TV 2.juledag 2017. I tillegg har reklamefilmen vårt blitt aktivt brukt på sosiale medier som Facebook og Twitter.

I henhold til Kringkastingsloven er det fire reklamefrie dager i året: Langfredag, 1. Påskedag, 1. Pinsedag og 1. Juledag. På disse dagene har TV 2 bestemt seg for å synliggjøre det omfattende frivillige ideelle arbeidet som gjøres på en lang rekke felter i landet vårt. Nå har altså Stiftelsen Rettferd for taperne igjen vært så heldig å få tildelt sendetid, noe vi er skikkelig glade og fornøyd med!

Stiftelsen Rettferd for taperne har hovedsakelig brukt reklamefilmen på Facebook, hvor den har blitt sett av nesten 450 000 Facebook-brukere i Norge. Det har vært en klart strategisk valg å fokusere på sosiale medier, men det er selvsagt svært hyggelig at reklamefilmen igjen nå blir å se på TV-skjermen uten at det koster stiftelsen noe ekstra. Reklamefilmen vises på TV 2, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Nyhetskanalen og TV 2 Sportskanalen.

Det er av avgjørende betydning at Stiftelsen Rettferd for taperne er synlige - også på "nye" medieplattformer. Dette for å nå ut til potensielle nye brukere som ikke har kjennskap til Stiftelsen Rettferd for taperne fra før av. På den måten kan stiftelsen bistå enda flere personer som trenger informasjon og hjelp med å søke offentlig oppreisning.

Her kan du se stiftelsens reklamefilm som blir vist på TV2 1.pinsedag (20.mai):

 

 

 

 

Bokmerk og del