Åpen stillingsutlysning!

ÅPEN stillingsutlysning! Vi trenger snart flere ansatte!

Sammen med SMB Norge har vi i Stiftelsen Rettferd fått penger til å opprette et nytt rådgivningsprosjekt som skal bistå koronautsatte gründere, små- og mellomstore bedrifter. 

Som følge av dette skal vi i Stiftelsen Rettferd ansette 1-2 nye prosjektfinansierte medarbeidere.I første omgang skal vi ansette en midlertidig prosjektmedarbeider i 100% stilling til vårt kontor på Dokka i Nordre Land kommune (Innlandet).

Per i dag har er vi ikke helt ferdig med å sy sammen stillingen(e), men vi er interessert i personer med kunnskap/erfaring med/om NAV, privatøkonomi/gjeld, og/eller sosiale medier. Den aller viktigste personlige egenskapen vi ser etter er TÅLMODIGHET og EMPATI. En dose humor er ei heller ingen ulempe!

I løpet av sensommeren/tidlig høst vil vi høyst sannsynlig også hente inn en ny prosjektmedarbeider til vårt distriktskontor i Oslo. Dersom dette kan være av interesse for deg, så send gjerne allerede nå cven din til vår generalsekretær; slaathaug@rettferdnorge.no 

Vi vil lyse ut stillingen(e) også på ordinær måte både via NAV, på stiftelsens nettside, og i sosiale medier. Følg med!

Takk til Fremskrittspartiet og regjeringspartiene KrF, Venstre og Høyre for at prosjektet vårt ble prioritert i avtalen om RNB!

Del gjerne dersom du kjenner noen dette kan være aktuelt for!