Alle fortjener en god jul: Årets julehit herved servert

Alle fortjener en god jul:
Årets julehit herved servert

Stiftelsen Rettferd for tapere er først i organisasjons-Norge med et musikalsk julekort.  
- Vi ønsker med den friske og glade melodien «Snart er det jul» at hele Norge tenker på at alle fortjener en god jul. Vi har to konkrete aktiviteter alle kan gjøre, sier generalsekretær Tor Bernhard Slaathaug.

Det er kremen av norske musikere som har produsert Rettferd for tapernes julesang. Julekortet skal nå distribueres bredt i hele Norge, og sangen skal være en oppmuntring til at vi gjør noe ekstra og setter av litt tid til å skape en bedre jul for alle. 

To ting vi kan gjøre
- Julen er Norges viktigste høytid der familien står i sentrum. Samtidig skal det lite til for å spre julegleden til flere. Vi foreslår derfor to enkle aktiviteter som alle kan være med på, sier Slaathaug.

1) Stikk innom en i nabolaget med en julepresang. Å få besøk av julenissen skaper alltid stor glede.

2) Alle har vi en vi ikke har snakket med på lenge. Ring vedkommende, slå av en prat og ønsk god jul.

- Hvis vi bare tenker litt på at alle fortjener en god jul, da er mye gjort, sier Slaathaug.

Om oss: Stiftelsen Rettferd for taperne jobber for at enkeltpersoner som føler seg som tapere skal få bedret sin livssituasjon. Vi jobber også for at forholdene blir lagt til rette for å forhindre at flere skal bli tapere i dagens samfunn. Målsettingen er å hjelpe ulike utsatte grupper som opplever seg som tapere i samfunnet vårt, og som har vært utsatt for: - Feilplassering i skolehjem, barnehjem og fosterhjem, seksuelle overgrep, manglende inngripen fra barnevernet, mangelfull skolegang og mobbing.

Pressebilde: www.taperne.no/presse