Vil ha en mobbefri valgkamp!

Stiftelsen Rettferd for taperne oppfordrer alle landets politikere til å gjennomføre en ren valgkamp uten personangrep, grove eksempler og stygg mobbing.

Stiftelsen Rettferd for taperne er opptatt av at årets valgkamp skal være en ren valgkamp hvor fokuset er på de reelle politiske forskjellene, og ikke på å rakke ned på meningsmotstandere. Videre anbefaler stiftelsen politikerne være varsom med formen på budskapene de fremfører.

- Vi håper ikke Senterungdommens sammenligning mellom tvungen kommunesammenslåing og tvungen sex,eller Ap-politiker Lisbeth Berg-Hansens sammenligning av kommunereformen med Russlands behandling av Krim, er med på å sette tonen for årets valgkamp, sier generalsekretær i Stiftelsen Rettferd for taperne, Tor Bernhard Slaathaug

Kommer langt med vanlig folkeskikk!
Stiftelsen Rettferd for taperne er overbevist om at velgerne foretrekker kandidater som fremstår med en viss verdighet og real holdning. Kandidatene ved årets stortingsvalg er i mange sammenhenger forbilder for mange mennesker, og dermed er det av stor betydning at disse personene fremstår som gode forbilder. Stiftelsen Rettferd for taperne mener derfor årets kandidater bør huske vanlig folkeskikk også i valgkampen.

Ikke lov noe du ikke kommer til å holde!
I tillegg til oppfordringen om å holde valgkampen fri for mobbing og uverdige utspill, ber Stiftelsen Rettferd for taperne politikerne også være forsiktige med lovnader som angår mobbespørsmål. - Ikke lov noe som du vet ikke kommer til å bli gjennomført, er stiftelsens klare råd til kandidatene ved årets stortingsvalg.


For spørsmål/kommentarer: 
Tor Bernhard Slaathaug. Mob: 93 02 27 08. Pressebilder: www.taperne.no/presse